header banner
Default

Kehadiran Shibarium: Akankah SHIB mencapai $1 pada tahun 2023?


Hoewel de overgrote meerderheid van de cryptomarkt momenteel een bearish houding aanneemt, staat Shiba Inu (SHIB) op het punt om een opvallend bullish traject in te slaan.

Deze potentiële ommekeer is vooral te danken aan een veelbelovende aankondiging: de verwachte lancering van de Shibarium-laag 2 blockchain in augustus van dit jaar. Bevestigd door het SHIB-team zelf, heeft deze baanbrekende ontwikkeling de potentie om als significante drijfveer te dienen voor de populaire memecoin. Betekent dit dat Shiba Inu ooit 1 dollar waard kan worden?

Lancering Shibarium na Blockchain Futurist Conferentie

Shytoshi Kusama, de vooraanstaande ontwikkelaar van het Shiba Inu-ecosysteem, heeft onlangs een spannende update gedeeld over de toekomst van deze populaire meme-gebaseerde cryptocurrency. In een recente bekendmaking, heeft Kusama aangegeven dat Shibarium, een nieuw en opwindend onderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem, live zal gaan na de Blockchain Futurist Conference.

De Blockchain Futurist Conference, een gerenommeerd evenement in de wereld van digitale valuta, zal op 15 en 16 augustus 2023 worden gehouden in Toronto. Deze conferentie brengt de meest invloedrijke spelers in de blockchain-industrie samen en vormt een ideale springplank voor de lancering van Shibarium. Volgens Kusama’s aankondiging zal deze lancering een nieuwe fase inluiden voor Shiba Inu en haar community.

In een blogpost gepubliceerd op 6 juli, onderstreepte Kusama de potentiële impact van de lancering van Shibarium. Hij benadrukte dat dit een belangrijke stap voorwaarts is in de evolutie van het Shiba Inu-ecosysteem, en een die de aandacht van de hele cryptocurrency-sector zou kunnen trekken. Kusama gelooft dat deze nieuwe ontwikkeling de potentie heeft om niet alleen het bereik van Shiba Inu te vergroten, maar ook haar positie in de wereld van digitale valuta te versterken.

BONE en LEASH zien grote prijsstijging

VIDEO: Shiba Inu Coin | Shibarium Or Scam?
ClayBro

De bekende cryptomarktanalist Metaquant, populair op Twitter, heeft een belangrijke verschuiving opgemerkt rondom SHIB-gerelateerde digitale munten. Er is een sterke beweging richting deze munten, zoals Bone ShibaSwap (BONE), Doge Killer (LEASH), WoofWork (WOOF) en PawZone (PAW). Deze munten worden gezien als grote winnaars in de drukke wereld van crypto.

Wat 2023 in petto heeft voor SHIB

VIDEO: BREAKING: COINBASE AND GOOGLE ARE SENDING SHIBA INU TO $1 - EXPLAINED - SHIBA INU COIN NEWS
Crypto Hype - Daily Crypto News

Metaquant heeft verschillende gebeurtenissen aangewezen die in 2023 een grote invloed kunnen hebben op de prijs van SHIB. Deze omvatten de verwachte lancering van UNODE en plannen voor Unification (FUND) en Liquid Shibarium Derivatives (LSD). Daarnaast is er ook veel opwinding rond het GambleFi-platform ShibBets en de aankomende Liquid Paw (LPAW) 1-1 airdrop, gekoppeld aan de LPAW tokenmigratie bij de launchpad release. Elk van deze gebeurtenissen kan een flinke boost geven aan de groei van SHIB.

Conclusie

VIDEO: ROBERT KIYOSAKI REVEALED SHIBA INU COIN WILL HIT $1 SOON!! SHIBA INU COIN NEWS
Crypto Hype - Daily Crypto News

Kortom, Shibarium heeft het potentieel om een cruciale rol te spelen in de prijsbeweging van Shiba Inu. Hoe groot dit effect zal zijn, met inbegrip van de mogelijkheid dat SHIB de grens van $1 bereikt, is afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten het overkoepelende sentiment in de brede cryptomarkt, toekomstige marktontwikkelingen en vooral het continue stroom van positief nieuws rondom het SHIB-ecosysteem.

Gratis 20 euro aan Crypto

VIDEO: Shibarium Sends SHIBA INU To $1? LEGIT Shiba Inu Coin Price Prediction
Zach Humphries

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: John Brady DDS

Last Updated: 1703104082

Views: 643

Rating: 4.1 / 5 (94 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Brady DDS

Birthday: 1941-09-26

Address: 7649 Wilson Estates Apt. 170, North Colton, CO 87234

Phone: +4889361359164078

Job: Urban Planner

Hobby: Aquarium Keeping, Camping, Web Development, Snowboarding, Juggling, Crochet, Hiking

Introduction: My name is John Brady DDS, I am a esteemed, resolute, steadfast, clever, unyielding, capable, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.